Sponsoring en Kleding

RUGBY

Rugby is een teamsport waarin samenwerking en teamwerk een van de belangrijkste factoren zijn voor succes. Het is een sport die zowel fysiek als mentaal veel van de spelers vraagt. Naast het fysiek harde spel op het veld moet je mentale weerbaarheid ook in topconditie zijn om de sport veilig te kunnen beoefenen, en zijn sportiviteit en respect onlosmakelijk met de sport verbonden.

“Rugby is a hooligan’s game played by gentlemen”

In het rugby staan een aantal kernwaarden hoog in het vaandel;
Discipline, Respect, Integriteit, Passie & Solidariteit.

DISCIPLINE
Discipline is een integraal onderdeel van de sport, zowel op als naast het veld en manifesteert zich door zich te houden aan de wetten, regels en kernwaarden van de rugbysport.

RESPECT
Respect voor je teamgenoten, je tegenstander, de arbitrage en een ieder die zich inzet voor de sport is het allerhoogste goed dat er bestaat binnen rugby.

INTEGRITEIT
Integriteit staat centraal in het rugby en wordt gevoed door eerlijkheid en “fair play”.

PASSIE
Rugbyers hebben een passievol enthousiasme voor het spel. Rugby roert ze, geeft hen een emotionele binding en het gevoel tot een mondiale familie van gelijkgestemde mensen te behoren.

SOLIDARITEIT
Rugby zorgt voor een harmoniserend gevoel die leidt tot levenslange vriendschappen, kameraadschap, teamwerk en loyaliteit die culturele, geografische, politieke en religieuze verschillen overstijgt. Rugby is de religie.

RUGBY CLUB DELFT
Our club, our blood, our home!

Rugby Club Delft is de enige burger rugbyclub van Delft, naast de andere drie studentenverenigingen. Behalve een sportclub is Rugby Club Delft ook een thuisbasis voor veel van haar leden. Naast het samenspelen staan kameraadschap en solidariteit hoog in het vaandel. Het is een plek waar een ieder zich thuis kan, en mag voelen. Of je nu groot of klein, dik of dun, Nederlands of buitenlands bent, al jaren lang lid bent of pas net komt kijken, voor iedereen is Rugby Club Delft een stukje “thuis”. Hier vecht je samen op het veld voor de overwinning. Hier laat je in de strijd je bloed op het veld achter. Hier drink je na afloop met je maten én je tegenstanders een biertje om alles weer goed te maken. Dit is waar je thuishoort, dit is waar je thuis bent!

sponsoring@rcdelft.nl