Coaching Masterclass Russell Earnshaw

Beste coach/ trainer Rugby Club Delft 
en andere geïnteresseerden,

In weer en wind staan jullie wekelijks op het veld om onze jeugd de fijne kneepjes van onze sport bij te brengen. Wij vinden dit fantastisch! We weten dat we dit als club te vaak voor lief nemen en in alle drukte weleens vergeten jullie inzet te benadrukken.

Om hier bij stil te staan en jullie te bedanken voor al jullie tijd en inspanning willen we jullie graag iets aanbieden. Via ons uitgebreide netwerk hebben we voormalig profrugbyer Russell Earnshaw (Engeland) bereid gevonden om een masterclass coaching voor jullie te verzorgen op donderdag 13 december. Allereerst klassikaal in het clubhuis, gevolgd door een veldsessie. Voorafgaand en tijdens de masterclass zijn jullie uitgenodigd voor een warme maaltijd op de club. Dit alles wordt door de club aan jullie aangeboden.

Ben je geen coach of trainer, scroll dan door naar onder..

Praktische informatie

Omdat de avond vroeg begint, en velen uit het werk zullen moeten aanschuiven, zal er tussen 17.30 en 18.30 een warme maaltijd worden geserveerd. Hiervoor graag aanmelden via onderstaande link!

Om 18.00 gaat Russell, binnen in ons clubhuis, van start. Hij zal zijn masterclass op basis van jullie vragen samenstellen – voel je dus vrij om aan te geven waar je moeite mee hebt, tegenaan loopt, of graag meer over zou willen weten.

Het programma zal zich zowel binnen als buiten afspelen, kleed je dus warm aan. De hele avond zal er warme chocolademelk, koffie en thee te verkrijgen zijn binnen in het clubhuis en na de masterclass een verfrissend biertje of twee!

Kosten (bovenstaand programma: eten, drinken, masterclass)

– trainers & coaches (cadeautje, dus gratis)
– de rest van de club (vriendenprijsje, dus €4,50)
– buitenstaanders (nobele prijs van €19,74)

Aanmelden doe je op twee manier, en twee manieren only:

1 – Stuur een mail naar met je naam, je leeftijd, welke leeftijdscategorie je coacht en eventueel waar je tegen aanloopt en hulp bij nodig hebt.
2 –  Maak het Tikkie over dat past bij jouw categorie: je kunt hem hier zelf invullen.

(Inschrijvingen sluiten op maandag 10 december 2018)