Midseasontournament, zaterdag 2 februari 2019

Geachte laagtackelende dames,

Allereerst gefeliciteerd! De eerste editie van het Midseasontournament georganiseerd door RC Delft, Thor en LSRG staat voor de deur en jullie zijn uitverkoren om op dit bombastische toernooi de velden te betreden.

Ik mail jullie namens de organisatie met wat algemene mededelingen. Vanaf 12.00 zijn jullie welkom op de velden van RC Delft en om 13.00 zal de eerste wedstrijd gespeeld worden. De wedstrijden zullen ieder 20 minuten duren in het format van 15-a-side en er zullen GEEN conversies genomen worden. Vanuit een poulesysteem wordt gestreden om de felbegeerde prijzen die alleen de beste (cluster)teams toekomen.

Nu weet iedereen dat het bij onze favoriete sport niet alleen om het spel zelf gaat. Naderhand zal er daarom ook ruimte zijn voor een hapje en een drankje in de vorm van pizza en een knalfuif op de club. Mocht je de eerste en tweede helft van het toernooi niet hebben gewonnen, dan kun je dat dus nog altijd in de derde helft doen! Geen zorgen voor de teams die wat verder moeten rijden en liever geen Bob willen aanwijzen: neem je matje en slaapzak mee en overnacht gewoon op het mooiste plekje in Delft!

In verband met de administratieve rompslomp is het wel handig ons te laten weten of je mee wilt eten en / of graag wilt blijven slapen. Alleen voor de dames die een tikkie betalen wordt avondeten geregeld dus zorg dat je deze voor donderdag 31 januari betaald hebt! Voor de slaapfaciliteiten ontvang ik graag een respons op deze mail.

Wij hebben er al zin in!
Tot dan!

Ovale groet,
Emma Fabri – RC Delft
Milly Bon – Thor
Sofie Bastiaansen – LSRG