Statuten en huishoudelijk reglement

RC Delft is een club met inmiddels al bijna 45 jaar aan historie. Vele wedstrijden, Trips en zelfs kampioenschappen staan in onze boeken. We organiseren inmiddels zelfs ook een internationaal festivals. Maar er is een ding al die jaren al hetzelfde gebleven, onze statuten.

Statuten “Delftse Rugby Club ‘74” – Delft

Enkele highlights uit deze memorable statuten: ereleden en jeugdleden hebben geen stemrecht, twee derde van de leden moet aanwezig zijn om deze statuten te wijzigen, de ALV wordt gehouden in Maart en we hebben geen gedefinieerd boekjaar

Zoals je misschien wel ziet, onze statuten kunnen wel een opfrisactie gebruiken en dat is wat we gaan doen. De komende weken gaan we de Statuten herzien en gaan we een bijbehorend Huishoudelijk reglement samenstellen. Deze concepten willen we op de bALV van 14 November laten goedkeuren.

Wij zullen ons werk bijhouden onder deze pagina:

Maar wij willen en kunnen dit niet alleen en hebben ook de input van de leden van RC Delft nodig, jullie dus. Wij willen jullie uitnodigen om met ons mee te denken over de nieuwe statuten. Op de volgende dagen zijn wij van 19.00 tot ca 21:00 aanwezig op de club om input te verzamelen en de dan liggende concepten te bespreken:

  • Dinsdag 25 september
  • Donderdag 4 oktober
  • Donderdag 11 oktober
  • Dinsdag 23 oktober

Kun je die dagen niet of heb je direct al op of aanmerkingen mail ons dan op statuten@rcdelft.nl .

Met bebaarde groet,

Boris en Thijs